Bc. Jaroslav Sláma

Bakalářská práce

Rozvoj klíčových kompetencí pracovníků ve vybraném podniku

Developing key competencies of human resources in a selected company
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá rozvojem klíčových kompetencí pracovníků. Práce se skládá ze dvou částí. První část se zabývá teorií a souvisejícími pojmy, včetně zasazení klíčových kompetencí do kontextu řízení lidských zdrojů v oblasti malých firem v sektoru gastronomických služeb. Druhá část analyzuje klíčové kompetence zaměstnanců restaurace U podkovy, popisuje současný systém rozvoje znalostí …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on development of key competences of personnel. The thesis consists of two parts. The first part deals with the theory and related concepts, including setting the key competences into the context of human resources management in the area of small companies within gastronomy services sector. The second part analyses key competences of personnel at U podkovy restaurant, describes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Hana Bartošová
  • Oponent: Ing. Marcela Juraszková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích