Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa – Klára Mikulíková
Klára Mikulíková
Bakalářská práce
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Sensory quality of venison from cervids in relation to its composition and physico-chemical properties
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá nejen senzorickou kvalitou masa jelenovitých, ale také složením a fyzikálně-chemickými vlastnostmi masa, které mohou jednotlivé senzorické vlastnosti ovlivňovat. Cílem této práce bylo shrnutí a popis senzorických vlastností masa jelenovitých a charakteristika jejich fyzikálně-chemických vlastností. Bylo uskutečněno porovnání výsledků různých odborných prací, zabývajících …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with sensory quality of venison but also with the composition and physical and chemical characteristics of meat that can affect its individual sensory characteristics. The aim of this thesis is to summarize and describe the sensory characteristics of venison and its physical and chemical characteristics. Results from various professional works dealing with this topic were …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIKULÍKOVÁ, Klára. \textit{Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/a594pu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
-
Identification of physical and chemical factors regulating gene expression and infectivity of the Lyme disease spirochetes
Veronika PAVLASOVÁ -
Chemical and Physical Properties of Soils and Sediments
Jana SPĚVÁČKOVÁ -
Chemical and physical properties of molecular nanostructures on surfaces investigated by means of scanning probe microscopy
Benjamin Jose MALLADA FAES -
Chemical and Physical Properties of Nanostructures on Surface Investigated by Scanning Probe Microscopy
Vijai Meena SANTHINI -
The study of physical and chemical signaling pathways related to light, abiotic and biotic stresses
Jan HLAVINKA -
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
Temitope Elizabeth Omogbemi -
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
Karen Sovjáková -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec
Název
Vložil
Vloženo
Práva