Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence – Bc. Adam HOFHANSL
Bc. Adam HOFHANSL
Master's thesis
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Possible risks in mass caterers and their prevention
Abstract:
V této diplomové práci se zabývám možnými riziky, problematikou hygieny potravin, kontaminací potravin a kontrolami prováděnými orgány KHS a SZPI v provozovnách společného stravování v České republice. Shrnuji počty těchto kontrol, s tím související počty porušení, počty a výše udělených sankcí a konkrétní zjištění v oblasti kontaminace potravin. V této práci se jedná o sekundární analýzu dat získaných …moreAbstract:
In my diploma thesis I deal with possible risks, issues of food hygiene, food contamination and inspections carried out by RHS and CAFIA authorities in in catering establishments in the Czech Republic. I summarize the number of these inspections, the related numbers of violations and the amount of sanctions imposed and specific findings in the area of food contamination. This thesis is about secondary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 3. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Alena Petráková, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOFHANSL, Adam. \textit{Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence}. Online. Master's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Faculty of Medicine and Dentistry. 2022. Available from: https://theses.cz/id/a6nezf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HOFHANSL, Adam. Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence. Olomouc, 2022. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Lékařská fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of Medicine and DentistryMaster programme / field:
Public Health / Public Health
Theses on a related topic
-
Peněžité sankce uložené Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí za správní delikty spáchané ze strany výrobců a dovozců tabákových výrobků od počátku pandemie COVID – 19
Martina Šetinová -
Marketingová a komunikační strategie Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Eva Clarkson -
Legislativa a způsobilosti pro zahájení podnikání v oboru vinohradnictví a vinařství
Vojtěch Salajka -
Dotace na udržování a obnovu kulturního dědictví venkova a venkovských prvků
Vojtěch Mráz -
Správní řízení v působnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Jakub Kománek -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Jana VAŇKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights