Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk – Maksym Biehlitse
Maksym Biehlitse
Bachelor's thesis
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
Vliv tepelného ošetření na složení a vlastnosti konzumního mléka
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BIEHLITSE, Maksym. \textit{Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/a7hrwu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.