Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků – Bc. Jiří ROUŠAL
Bc. Jiří ROUŠAL
Diplomová práce
Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků
The influence of selected parameters on the quality of meat products
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, který z těchto druhů výrobků je hodnotiteli, potažmo spotřebiteli více preferován. Teoretická část práce shrnuje poznatky ze senzorické analýzy potravin včetně jejích podmínek a statistického …víceAbstract:
This Mater´s Degree Thesis focuses on the sensory analysis of the chosen products of the non-perishable meat products in the dependence on the production technology. Its aim is to compare what kind of the products is prefered by the consuments using the sensory analysis and then statistic evaluation. The theoretical part summarizes the findings of the sensory analysis of the products, it also includes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014
Zveřejnit od: 30. 11. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 2. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ROUŠAL, Jiří. Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Použití fosfátů v masné výrobě
Marika Tesařová -
Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
Sylva Bartůňková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Šárka Buchtíková -
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
Kamil Šín -
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
Lucie Drcmánková
Název
Vložil
Vloženo
Práva