Lucia Onderčová

Bakalářská práce

Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž

Satisfaction with selected gastronomic services in Café Pasáž
Abstract:
The bachelor thesis deals with satisfaction with selected gastronomic services in Café Pasáž. The restaurant Café Pasáž which offers catering services, was chosen as the restaurant. The theoretical part deals with the offer of gastronomic services, describes services in tourism, it also defines the concept of menu and drink menu and last but not least deals with customer satisfaction. The practical …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá spokojnosťou s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž. Za podnik bola zvolená reštaurácia Café Pasáž, ktorá ponúka stravovacie služby. Teoretická časť sa zaoberá ponukou gastronomických služieb popisuje služby v cestovnom ruchu, vymedzuje taktiež pojem jedálny a nápojový lístok a v neposlednej rade sa zaoberá spokojnosťou zákazníka. Praktická časť popisuje podnik …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/y6i2g/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.