Bc. Dominik Dedek

Bakalářská práce

Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji

Quality and level of restaurants in Moravian-Silesian Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kvalitou restaurací v Moravskoslezském kraji se zaměřením na Opavské Slezsko. Práce představuje Opavské Slezsko jak z historického, geografického tak i z gastronomického hlediska. Analýza je věnována datům zjištěným při dotazníkovém šetření. V závěru práce je navržen systém hodnocení gastronomických zařízení pro Moravskoslezský kraj se zaměřením na Opavské Slezsko a systém …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the quality of restaurants in the Moravian-Silesian region with a focus on Opava Silesia. The work presents Opava Silesia from a historical, geographical and gastronomic point of view. The analytical part focuses on the data collected via questionnaire construction. In the conclusion, a system of evaluation of gastronomic facilities for the Moravian-Silesian region with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/phzjy/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
  • Vedoucí: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Alexandr Burda

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě