Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji – Bc. Dominik Dedek
Bc. Dominik Dedek
Bakalářská práce
Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji
Quality and level of restaurants in Moravian-Silesian Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kvalitou restaurací v Moravskoslezském kraji se zaměřením na Opavské Slezsko. Práce představuje Opavské Slezsko jak z historického, geografického tak i z gastronomického hlediska. Analýza je věnována datům zjištěným při dotazníkovém šetření. V závěru práce je navržen systém hodnocení gastronomických zařízení pro Moravskoslezský kraj se zaměřením na Opavské Slezsko a systém …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the quality of restaurants in the Moravian-Silesian region with a focus on Opava Silesia. The work presents Opava Silesia from a historical, geographical and gastronomic point of view. The analytical part focuses on the data collected via questionnaire construction. In the conclusion, a system of evaluation of gastronomic facilities for the Moravian-Silesian region with …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/phzjy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
- Vedoucí: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Alexandr Burda
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSlezská univerzita v Opavě
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěBakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Hodnocení kvality života u pacientů s psoriázou
Nikol Holánková -
Hodnocení komplexní kvality objektu hotelu včetně návrhu opatření ke zlepšení
Markéta Havlíčková -
Hodnocení kvality vybrané destinace cestovního ruchu
Ivo Ježík -
Posouzení vlivu tříměsíčního kombinovaného tréninku na vývoj funkčních parametrů a hodnocení kvality života u mužů s ischemickou chorobou srdeční
Gabriela Boková -
Systematické review a hodnocení kvality klinických doporučených postupů pro perioperační péči
Klára Michálková