Bc. Pavel Nikl

Master's thesis

Gastronomické provozy v zahraničí

Gastronomic Business in Foreign Countries
Anotácia:
Cílem této diplomové práce je představit rakouské podniky heuriger a navrhnout jejich uplatnění v České republice. Zvolený problém jsem řešil studiem odborné literatury a článků. Dále jsem provedl analýzu podniků heuriger v rakouské vinařské oblasti Weinviertel a sestavil jejich statistiku. Vedl jsem rozhovory s moravskými vinaři a zjistil jejich názor na zavedení těchto podniků na jižní Moravě. Také …viac
Abstract:
The aim of this master´s dissertation is to introduce Austrian heuriger companies and to propose their application in the Czech Republic. I solved the problem by studying professional literature and articles. I also analyzed the Heuriger business in the Austrian wine region Weinviertel and compiled their statistics. I led interviews with Moravian winemakers and found their opinion on the introduction …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/oyyh3/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
  • Vedúci: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)