The impact of post harvest loses on total production of cocoa in Ghana – Obed Asamoah
Obed Asamoah
Diplomová práce
The impact of post harvest loses on total production of cocoa in Ghana
Stanovení ztrát u sklizně kakaa (Theobroma cacao) od okamžiku sběru až po uložení do skladiště včetně stanovení preventivních opatření
Anotace:
Produkce kakaa (Theobroma cacao) je relativně malý sektor v zemědělství s celosvětovou produkcí, která dosahuje v průměru 4,5 milionu tun ročně. Produkce kakaa je však prvořadá pro ekonomiku mnoha západoafrických zemí, kde je vyrobeno okolo 80% celosvětového kakaa. Milióny drobných zemědělců produkují tuto plodinu jako prostředek k udržení jejich živobytí. Taktéž je hlavním zdrojem příjmu miliardářů …víceAbstract:
Cocoa (Theobroma cacao) production is a relatively small sector in agriculture with a global production that averages about 4.5 million tons a year but the cocoa industry is paramount for the economies of many West-African nations, where about 80% of the world cocoa is produced and millions of small scale or peasant farmers produce the crop as a means to sustain their livelihoods. Cocoa production …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Samuel Antwi Darkwah, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ASAMOAH, Obed. \textit{The impact of post harvest loses on total production of cocoa in Ghana}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a~mezinárodních studií. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/a9ahnc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendelova univerzita v Brně
Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMagisterský studijní program / obor:
International Territorial Studies / International Development Studies
Práce na příbuzné téma
-
The value addition to fresh oranges as a means of reducing post harvest loses and to improve the incomes of the orange farmers in Ghana.
Veronika Prokopová -
Economic Analysis of a Cocoa Industry
SAFORO SAMUEL KWAME -
Analysis of Vertical Integration in Cocoa Sector in Ghana
Prince Assim -
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
Dávid Krajňák -
Odhad obsahu kakaa v čokoládě na základě prvkové analýzy
Tomáš Brož
Název
Vložil
Vloženo
Práva