Hana BODIOVÁ

Bakalářská práce

Tvorba podnikatelského plánu restaurace KiNo v Kryrech a možnosti zlepšení budoucího vývoje.

Creating a Business Plan of the restaurant KiNo in Kryry and possibilities of future development.
Anotace:
Předmětem mé bakalářské práce je tvorba podnikatelského plánu konkrétní restaurace, kde detailněji zpracovávám jednotlivé body struktury podnikatelského plánu.
Abstract:
My baccalaureate thesis undertakes the preparation of a business plan for a specific restaurant venture, where I processing detailed structural points.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 3. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Čeněk Celer, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BODIOVÁ, Hana. Tvorba podnikatelského plánu restaurace KiNo v Kryrech a možnosti zlepšení budoucího vývoje.. Ústí nad Labem, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta sociálně ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management