Kristýna Šimáková, DiS.

Bakalářská práce

Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

New Trends in the Development of Genetically Modified Foods and Raw Materials
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá novými trendy ve vývoji geneticky modifikovaných potravin a surovin. Jsou zde v hlavní řadě popsány systémy genetické editace s konkrétními příklady nových geneticky modifikovaných potravin. Také jsou v práci charakterizovány geneticky modifikované organismy a jejich přípava a v neposlední řadě jsou zde vymezeny legislativní předpisy související s touto problematikou.
Abstract:
The bachelor thesis deals with trends in the development of genetically modified foods and raw materials. There are described genetic modification systems with specific examples of new genetically modified foods. Also there are characterized genetically modified organisms and their preparation. Finally, the work defines the legislative regulations related.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šimáková, Kristýna. Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe