Kristýna Šimáková, DiS.

Bachelor's thesis

Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

New Trends in the Development of Genetically Modified Foods and Raw Materials
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá novými trendy ve vývoji geneticky modifikovaných potravin a surovin. Jsou zde v hlavní řadě popsány systémy genetické editace s konkrétními příklady nových geneticky modifikovaných potravin. Také jsou v práci charakterizovány geneticky modifikované organismy a jejich přípava a v neposlední řadě jsou zde vymezeny legislativní předpisy související s touto problematikou.
Abstract:
The bachelor thesis deals with trends in the development of genetically modified foods and raw materials. There are described genetic modification systems with specific examples of new genetically modified foods. Also there are characterized genetically modified organisms and their preparation. Finally, the work defines the legislative regulations related.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Šimáková, Kristýna. Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe