Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách – Bc. Eliška Růžičková
Bc. Eliška Růžičková
Master's thesis
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
Nutritional significance of selected polyphenols in wholegrain flours
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RŮŽIČKOVÁ, Eliška. \textit{Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/abui0r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.