Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách – Bc. Eliška Růžičková
Bc. Eliška Růžičková
Diplomová práce
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
Nutritional significance of selected polyphenols in wholegrain flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RŮŽIČKOVÁ, Eliška. \textit{Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/abui0r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.