Tereza Kalouskova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence

Abstract:
Tato práce je zaměřena na pozici Food and Beverage Managera. V teoretické části je vysvětlena tato pozice a kompetence, kterými by měl manažer disponovat, aby mohl svou práci vykonávat úspěšně. Dále je zde zmíněna osobnost manažera, manažerská pyramida, styly vedení a řízení lidí. Praktická část je zaměřena na analýzu konkrétního hotelu, ve kterém Food and Beverage Manager pracuje, na popis organizační …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Michaela Výrostková
  • Reader: Ivana Mikulčíková, DiS.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Personální řízení

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.