Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence – Tereza Kalouskova
Tereza Kalouskova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Anotace:
Tato práce je zaměřena na pozici Food and Beverage Managera. V teoretické části je vysvětlena tato pozice a kompetence, kterými by měl manažer disponovat, aby mohl svou práci vykonávat úspěšně. Dále je zde zmíněna osobnost manažera, manažerská pyramida, styly vedení a řízení lidí. Praktická část je zaměřena na analýzu konkrétního hotelu, ve kterém Food and Beverage Manager pracuje, na popis organizační …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michaela Výrostková
- Oponent: Ivana Mikulčíková, DiS.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KALOUSKOVA, Tereza. \textit{Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/ag7ha5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Personální řízení
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.