Ing. Helena DRUŽBÍKOVÁ

Disertační práce

Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech

Nutrition and boarding of population in crisis
Anotace:
Cílem předložené dizertační práce bylo navrhnout možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva v krizových stavech. Dalším cílem bylo zkoumání vlivu skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou jakost sterilovaných hotových pokrmů, jakožto součást navrhovaných dávek potravin. Při řešení prvního cíle byly sestaveny jídelní lístky, které byly následně nutričně hodnoceny pomocí programu Vyhodnocení …více
Abstract:
The aim of the work was to suggest forms of boarding for population in crisis. The next one was to analyze the influence of storage on nutritive and sensory quality of entire meals as a part of proposed food rations. The menus were suggested and analyzed by program Vyhodnocení výživy version 2.0. in solution to the first aim of the work. Chemical (content of dry matter, crude protein, ammonia and amino …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 11. 2010
Identifikátor: 18840

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 12. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DRUŽBÍKOVÁ, Helena. Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 11. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe