Stravování žáků na středních školách – Jitka MOULISOVÁ
Jitka MOULISOVÁ
Bakalářská práce
Stravování žáků na středních školách
Boarding pupils at secondary schools
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou výživy a jejími složkami, které jsou potřebné pro správný vývoj adolescentů. Věnuje se zásadám racionální výživy a případným rizikům, které jsou spojené s nevhodným stravováním. Dále se zabývá faktory, které mají zásadní vliv na utváření nutričních preferencí dospívající mládeže. Výzkumné šetření se zabývá stravovacími návyky žáků Střední školy Rokycany a spokojeností …víceAbstract:
The bachelor thesis is aimed at the issues of nourishment and its components needed for appropriate physical development of adolescents. The principles of well-balanced diet and potential risks caused by incorrect diet are dealt with. The factors that influence cardinally nutrition preferences of teenagers are also in question. The survey accomplished as a part of this thesis probes eating habits of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MOULISOVÁ, Jitka. Stravování žáků na středních školách. Plzeň, 2012. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy
David Růžička -
Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin
Adéla Švihlíková -
Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
David Petrašovský -
Právní a ekonomické aspekty označování potravin
Ladislava Šedá -
Chronické neinfekční choroby a zdravý životní styl
Jakub Reischl -
Zdravý životní styl v rodinách s dětmi předškolního věku
Adéla Palatová -
Zdravý životní styl jako nový trend marketingu
Tereza Křížková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Kristýna Vondrovská