Bc. Sára Smolková

Bakalářská práce

Stravování v nemocnicích

Catering in Hospitals
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravováním v nemocnici, kde jsou dopodrobna rozepsány jednotlivé druhy diet, dietoterapie, stravování a hygiena potravin. Práce je soustředěna na Fakultní nemocnici Motol a Institut klinické a experimentální medicíny. Dle dotazníkového šetření bylo zjištěno mnoho informací o spokojenosti a nespokojenosti hospitalizovaných pacientů s nemocničním stravováním.
Abstract:
The bachelor's thesis deals with catering in hospital, the work describes the types of diets. diet therapy, food and food hygiene. The work is focused on the Motol hospital and IKEM. According to the questionnaire survey, a lot of information was found about the satisfaction and dissatisfaction of hospitalized patients with hospital meals.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ghkio/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma