Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků – Kamila Mayerová
Kamila Mayerová
Bachelor's thesis
Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
Reformulation of recipes of selected pastry product and assessment of the ingredients recipe effect on the properties of dough and final products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAYEROVÁ, Kamila. \textit{Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/akx0z7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.