Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu – Karolína Fričová
Karolína Fričová
Bakalářská práce
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
Occurrence of mycotoxins in fermented foods from the Czech market
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRIČOVÁ, Karolína. \textit{Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/amav31/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.