BLAHUTOVÁ, Petra. \textit{Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/aondfe/.
BLAHUTOVÁ, Petra. <i>Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/aondfe/.
BLAHUTOVÁ, Petra. Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/aondfe/.
@MastersThesis{Blahutova2023thesis,
AUTHOR = "Blahutová, Petra",
TITLE = "Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-11-09]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/aondfe/",
}
@MastersThesis{Blahutova2023thesis,
AUTHOR = {Blahutová, Petra},
TITLE = {Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny},
YEAR = {2023},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/aondfe/},
URL_DATE = {2024-11-09},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Blahutová
| jméno = Petra
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny
| url = https://theses.cz/id/aondfe/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-09
| poznámka =
| jazyk =
}}