Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině – Bc. Marie Jouklová
Bc. Marie Jouklová
Master's thesis
Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině
Development and validation of a method for the determination of carotenoids in fresh and processed vegetables
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JOUKLOVÁ, Marie. \textit{Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v~čerstvé a zpracované zelenině}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/aopiou/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.