Bc. Michaela Urbánková

Diplomová práce

Texturní parametry snacků s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování

Texture parameters of snacks with the addition of insect powder during storage
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývala sledováním texturních vlastností luštěninových snacků s přídavkem cvrččího prášku během skladování v obalu typu doypack a celofán. Z 11 receptur byl u 3 receptur proveden skladovací experiment. K měření byl použit univerzální přístroj Tiratest 27 025. Pevnost byla měřena u vzorků ihned po upečení, volných mimo původní obal 1 den při pokojové teplotě, v otevřeném obalu …více
Abstract:
This thesis dealt with the monitoring of textural properties of legume snack with cricket powder during storage in doypack and cellophane packaging. Of the 11 recipes, 3 recipes were subjected to a storage experiment. The measuring device was used universal Tiratest 27 025. The hardness of samples was measured immediately after baking, for loose outside the original package for 1 day at room temperature …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma