Bc. Simona Hanzlíková

Diplomová práce

Chemie v kuchyni

Chemistry in the kitchen
Anotace:
Diplomová práce se zabývá experimenty zaměřenými na tematiku chemie potravin. Výchozími látkami experimentů jsou potraviny či složky potravy. Většina experimen-tů objasňuje fyzikálně-chemické procesy, které se odehrávají při zpracování potravin v kuchyni. Každý z experimentů obsahuje teoretickou část, seznam pomůcek a che-mikálií potřebných k provedení experimentu, následované postupem práce s dopl …více
Abstract:
The thesis deals with experiments focused on the topic of food chemistry, explaining the physicochemical processes that take place during food processing in the kitchen. Each of the experiments contains a theoretical part, a list of tools and chemicals needed to the experiment, followed by a work procedure with additional questions for students. Evaluation of the experiments includes photo documentation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 6. 2024
  • Vedoucí: Mgr. Jaromír Literák, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Lukáš Faltinek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta

Masarykova univerzita

Přírodovědecká fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství chemie pro střední školy / Učitelství chemie pro střední školy