Optimalizace řízení zásob v potravinářství – Věra Zedková
Věra Zedková
Bakalářská práce
Optimalizace řízení zásob v potravinářství
Optimization of Inventory Management in the Food Industry
Anotace:
Práce pojednává o problematice zásobování se zaměřením na odpisy v prodejně potravin. Popisuje současný stav prodejny a vymezuje dílčí problémy se skladováním, spotřebou a odpisováním položek z důvodu jejich znehodnocení. Zaměřuje se na zboží s nejkratší obrátkou a analyzuje jejich pohyb v rámci předem daného časového období. Zpracovává podrobnou analýzu, jež následně vyhodnocuje a navrhuje opatření …víceAbstract:
The work is dealing about the issue of supplying with focusing on the write-offs in the grocery. Describes current status of this store and defines sub-problems with storage, consumption and write-offs because of their depreciation. Focuses on the goods with the shortest revolution and analyzes their movements in a scope of given time term. Processing detailed analyze that is evaluated subsequently …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 9. 2014
- Vedoucí: Ing. Anežka MACHÁTOVÁ
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zedková, Věra. Optimalizace řízení zásob v potravinářství. Olomouc, 2014. bakalářská práce (Bc.). Moravská vysoká škola Olomouc. Moravská vysoká škola Olomouc
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Moravská vysoká škola Olomouc, Moravská vysoká škola OlomoucMoravská vysoká škola Olomouc
Moravská vysoká škola OlomoucBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva