Anna VESELÁ

Bakalářská práce

\rus{Gastronomicheskii0 turizm v CHeshskoi0 Respublike}

Gastronomic tourism in the Czech Republic
Abstract:
This bachelor thesis discusses one of the characteristic types of tourism and that is food tourism. The thesis is focused on possibilities of traveling for gastronomy experiences around the Czech Republic, describe typical Czech cuisine, local specialities and food events of each county. The last chapter is dedicated to Gastronomy organizations and projects in the Czech Republic, which contribute to …více
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o jednom ze specifických typů cestovního ruchu, o gastronomickém turismu. Práce je zaměřena na možnosti cestování za gastronomii po celé České republice, popisuje typickou českou kuchyni, dále regionální speciality a gastronomické události každého kraje ČR. Poslední kapitola je věnovaná gastronomickým organizacím a projektům v ČR, které přispívají k rozvoji gastronomického …více
 
 
Jazyk práce: ruština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Zveřejnit od: 18. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Jelena Kupcevičová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VESELÁ, Anna. \rus{Gastronomicheskii0 turizm v CHeshskoi0 Respublike}. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Ruština ve sféře podnikání