Optimalizace tepelného namáhání při zpracování potravin – Ing. Václav Pohůnek
Ing. Václav Pohůnek
Doctoral thesis
Optimalizace tepelného namáhání při zpracování potravin
Optimization of thermal treatment in food processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POHŮNEK, Václav. \textit{Optimalizace tepelného namáhání při zpracování potravin}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/aqi7jx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Food Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.