Pavla Bardaševská

Bakalářská práce

Čerstvost rybího masa a rybích výrobků

Freshness of fish meats and fish products
Anotace:
Cílem práce je shrnout dnešní poznatky o zpracování čerstvých ryb a výrobků z nich. Pozornost věnuji hlavně existujícím kontaminantům, dále pak analityckým metodám, které určují čerstvost ryb a výrobků z nich.
Abstract:
The goal of the work is summarize current knowledge on the processing of fresh fish and their products. The attention devoted mainly to existing contaminants, then analityckým methods that determine the freshness of fish and their products.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bardaševská, Pavla. Čerstvost rybího masa a rybích výrobků. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická