Pavla Bardaševská

Bachelor's thesis

Čerstvost rybího masa a rybích výrobků

Freshness of fish meats and fish products
Abstract:
Cílem práce je shrnout dnešní poznatky o zpracování čerstvých ryb a výrobků z nich. Pozornost věnuji hlavně existujícím kontaminantům, dále pak analityckým metodám, které určují čerstvost ryb a výrobků z nich.
Abstract:
The goal of the work is summarize current knowledge on the processing of fresh fish and their products. The attention devoted mainly to existing contaminants, then analityckým methods that determine the freshness of fish and their products.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 6. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 8. 2013
  • Supervisor: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bardaševská, Pavla. Čerstvost rybího masa a rybích výrobků. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická