Roman ZÁLEŠÁK

Bakalářská práce

Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

Senzory Evaluation of Wines Producet at Wine Grower with Traditional Production Technology in Comparsion to Modern Technology with Controlled Fermentation
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na …více
Abstract:
The thesis is focused on production of wine by traditional technology smaller wine growers and technology of controlled fermenting. The theoretical part describes history and technology of producing wine. There are described traditional and modern methods and their differences. The practical part evaluate wine, which was produced by traditional or modern methods. Wine was sensory evaluate by knowlegable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZÁLEŠÁK, Roman. Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii