Roman ZÁLEŠÁK

Bachelor's thesis

Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

Senzory Evaluation of Wines Producet at Wine Grower with Traditional Production Technology in Comparsion to Modern Technology with Controlled Fermentation
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na …more
Abstract:
The thesis is focused on production of wine by traditional technology smaller wine growers and technology of controlled fermenting. The theoretical part describes history and technology of producing wine. There are described traditional and modern methods and their differences. The practical part evaluate wine, which was produced by traditional or modern methods. Wine was sensory evaluate by knowlegable …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZÁLEŠÁK, Roman. Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy