Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením – Roman ZÁLEŠÁK
Roman ZÁLEŠÁK
Bachelor's thesis
Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
Senzory Evaluation of Wines Producet at Wine Grower with Traditional Production Technology in Comparsion to Modern Technology with Controlled Fermentation
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na …viacAbstract:
The thesis is focused on production of wine by traditional technology smaller wine growers and technology of controlled fermenting. The theoretical part describes history and technology of producing wine. There are described traditional and modern methods and their differences. The practical part evaluate wine, which was produced by traditional or modern methods. Wine was sensory evaluate by knowlegable …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zverejniť od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZÁLEŠÁK, Roman. \textit{Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/asecki/.
Jak správně citovat práci
ZÁLEŠÁK, Roman. Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy