Martin Záboj

Bachelor's thesis

Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení

Efficiency Increase of Hotel and Restaurant Facility
Abstract:
Cílem této bakalářská práce bylo zkoumání zda je možné efektivitu hotelového a restauračního zařízení zvýšit bez masivních vstupů do reklamy a zda je možné toto zařízení pokládat za zákaznicky orientovanou organizaci, která je pevným základem pro zvyšování efektivity. Na základě těchto dvou primárních otázek byly stanoveny dvě hypotézy. H1: Resort Stein je možné pokládat za zákaznicky orientovanou …more
Abstract:
The goal of this bachelors thesis was to investigate possibilities to increase efficiency of hotel and restaurant facility without massive funds going into commercial presentation and if it is also possible to consider this facility a customer oriented one, which is a backbone for efficiency increase. On the bases of these two preliminary questions hypothesis have been defined. H1: It is possible to …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Jan Mastný
  • Reader: PhDr. Jaroslav Holoubek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze