Martin Záboj

Bakalářská práce

Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení

Efficiency Increase of Hotel and Restaurant Facility
Anotace:
Cílem této bakalářská práce bylo zkoumání zda je možné efektivitu hotelového a restauračního zařízení zvýšit bez masivních vstupů do reklamy a zda je možné toto zařízení pokládat za zákaznicky orientovanou organizaci, která je pevným základem pro zvyšování efektivity. Na základě těchto dvou primárních otázek byly stanoveny dvě hypotézy. H1: Resort Stein je možné pokládat za zákaznicky orientovanou …více
Abstract:
The goal of this bachelors thesis was to investigate possibilities to increase efficiency of hotel and restaurant facility without massive funds going into commercial presentation and if it is also possible to consider this facility a customer oriented one, which is a backbone for efficiency increase. On the bases of these two preliminary questions hypothesis have been defined. H1: It is possible to …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Mastný
  • Oponent: PhDr. Jaroslav Holoubek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze