Využití qPCR pro kvantifikaci probiotických kmenů bakterií mléčného kvašení v potravinách – Bc. Alisa Miroshnychenko
Bc. Alisa Miroshnychenko
Bakalářská práce
Využití qPCR pro kvantifikaci probiotických kmenů bakterií mléčného kvašení v potravinách
Use of qPCR for quantification of probiotic strains of lactic acid bacteria in foodstuffs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIROSHNYCHENKO, Alisa. \textit{Využití qPCR pro kvantifikaci probiotických kmenů bakterií mléčného kvašení v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/atjfx9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.