Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva – Marie MAXOVÁ
Marie MAXOVÁ
Bachelor's thesis
Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Knowledge of School Catering Staff in South Bohemian Region About Food Law Regulations
Abstract:
V současnosti žijeme v době, která umožňuje široký a dostatečný výběr kvalitních potravin pro výživu dětí i dospělých. Stravovací návyky vznikají již v raném dětství a jsou této nabídce potravin přizpůsobovány. Stravovací návyky ovlivňuje i řada faktorů, které jsou spojeny s výživou jednotlivců nebo určitých skupin lidí. Mezi takové faktory patří i školní stravování. Školnímu stravování je v poslední …moreAbstract:
We have been living in a time when there has been a wide and sufficient choice of quality food for nutrition of children and adults. Eating habits are formed in early childhood and are adjusted to the offer of foodstuffs. Eating habits are affected by a number of factors associated with nutrition of individuals or certain groups of people. Such factors also include school catering. Great attention …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2011
Identifier:
20789
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Eva Štanclová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MAXOVÁ, Marie. \textit{Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2011. Available from: https://theses.cz/id/atkvq8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MAXOVÁ, Marie. Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Stanovení kritických bodů a vyhodnocení stavu jejich přispívajících ploch
Vojtěch Řídký -
Vymezení kritických bodů přívalových povodní analýzou v GIS a jejich ověření terénním průzkumem
David Schneider -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Srovnání povodí kritických bodů přívalových povodní vymezených v GIS při aplikaci dvou metodických přístupů
Daniel Černý -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights