Bc. Anna TOMANCOVÁ

Bakalářská práce

Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách

Legislative problems in the area of pathogen microorganisms in food
Anotace:
Tato práce je zaměřena na zpracování aktuální problematiky legislativy v oblasti hygieny a ekologie potravin se zaměřením na patogenní mikroorganismy.
Abstract:
This essay is focused on current dilemma of legislation in the area of the food hygiene and environmentalism targeting the pathogen microorganisms.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor: 2300

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 6. 2006
  • Vedoucí: prof. Ing. Pavel Březina, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TOMANCOVÁ, Anna. Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin