Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů – Bc. Marie ZÁMEČNÍKOVÁ
Bc. Marie ZÁMEČNÍKOVÁ
Master's thesis
Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
Preference of fermented dairy products in selected groups of consumers
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo posoudit, jaký vliv mají vybrané demografické faktory, na preference fermentovaných mléčných produktů. Za tímto účelem bylo vytvořeno dotazníkové šetření, kterého se zúčastnilo 278 respondentů (128 mužů a 150 žen). V dotazníkovém šetření bylo zjištěno, že nejčastěji konzumovanými produkty jsou polotvrdé a přírodní sýry a jogurty, přičemž nejoblíbenějším jogurtem je klasický …moreAbstract:
The aim of the diploma thesis was to assess the influence of selected demographic factors on the preferences of fermented dairy products. For this purpose, a question-naire survey was created, which was attended by 278 respondents (128 men and 150 women). The questionnaire survey revealed that the most frequently consumed prod-ucts are semi-hard and natural cheeses and yoghurts, while the most popular …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie. \textit{Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture and Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/avtzrs/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie. Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
Kateřina Šebestová -
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
Daria Churiakova -
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
Lucie Červenková -
Bioaktivní peptidy mléka a mléčných produktů
Eliška Hájková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Bulánová, L.
3/5/2022