Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin – Adéla Fraňková
Adéla Fraňková
Disertační práce
Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin
Utilization of antimicrobial activity of essentials oils in food conservation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 8. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRAŇKOVÁ, Adéla. \textit{Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/awrio2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůDoktorský studijní program:
Speciální produkce rostlinná
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva