Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin – Adéla Fraňková
Adéla Fraňková
Doctoral thesis
Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin
Utilization of antimicrobial activity of essentials oils in food conservation
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 8. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRAŇKOVÁ, Adéla. \textit{Využití antimikrobiální aktivity silic při úchově potravin}. Online. Dizertačná práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/awrio2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesDoctoral programme:
Special Crop Science
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva