Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata – Štěpánka Nedvědová
Štěpánka Nedvědová
Bachelor's thesis
Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata
Cutisines guts as a potencial protein feed for farmer animals
Abstract:
Racionální výživa hospodářských zvířat je v dnešní době velmi aktuální problematikou, a proto v této oblasti probíhá neustálý výzkum se snahou o co nejefektivnější, nejdostupnější a finančně nejvýhodnější metody výkrmu zvířat. Ve své práci jsem se věnovala výživě monogastrů a to konkrétně drůbeži. Jedním z nejdůležitějších a nejsledovanějších parametrů každého krmiva je obsah dusíkatých látek (a tedy …moreAbstract:
Rational nutrition of livestock is really actual question nowadays and in that case is understandable that a lot of companies are occupied with systematical research focused on effective, the most affordable and financially saving methods of fattening of livestock. I have dealt with nutrition of monogastric animals (specifically with nutrition of poultry) in my bachelor thesis. One of the most important …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEDVĚDOVÁ, Štěpánka. \textit{Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/axf0v1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
Vladislav Vondrášek
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights