Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata – Štěpánka Nedvědová
Štěpánka Nedvědová
Bakalářská práce
Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata
Cutisines guts as a potencial protein feed for farmer animals
Anotace:
Racionální výživa hospodářských zvířat je v dnešní době velmi aktuální problematikou, a proto v této oblasti probíhá neustálý výzkum se snahou o co nejefektivnější, nejdostupnější a finančně nejvýhodnější metody výkrmu zvířat. Ve své práci jsem se věnovala výživě monogastrů a to konkrétně drůbeži. Jedním z nejdůležitějších a nejsledovanějších parametrů každého krmiva je obsah dusíkatých látek (a tedy …víceAbstract:
Rational nutrition of livestock is really actual question nowadays and in that case is understandable that a lot of companies are occupied with systematical research focused on effective, the most affordable and financially saving methods of fattening of livestock. I have dealt with nutrition of monogastric animals (specifically with nutrition of poultry) in my bachelor thesis. One of the most important …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEDVĚDOVÁ, Štěpánka. \textit{Kutisinová střívka jako potenciální bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/axf0v1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
Vladislav Vondrášek
Název
Vložil
Vloženo
Práva