ŠISLEROVÁ, Lucie. \textit{Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/axgjq7/.
ŠISLEROVÁ, Lucie. <i>Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/axgjq7/.
ŠISLEROVÁ, Lucie. Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/axgjq7/.
@MastersThesis{Sislerova2022thesis,
AUTHOR = "Šislerová, Lucie",
TITLE = "Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-11-13]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/axgjq7/",
}
@MastersThesis{Sislerova2022thesis,
AUTHOR = {Šislerová, Lucie},
TITLE = {Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire},
YEAR = {2022},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/axgjq7/},
URL_DATE = {2024-11-13},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šislerová
| jméno = Lucie
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire
| url = https://theses.cz/id/axgjq7/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-13
| poznámka =
| jazyk =
}}