Radek Strážnický

Bakalářská práce

Management jakosti při výrobě mražených krémů

Anotace:
V bakalářské práci jsou definované základní pojmy ohledně vyhlášek mražených krému a kritických bodů, které jsou také využity v praktické části. V praktické části proběhne analýza dané firmy pro výrobu mražených krémů, zjištění kritických bodu při výrobě. Po zjištění všech informací, budou následně navrhnuty v návrhové části případné změny v uplatněném systému jakosti a managementu jakosti.
Abstract:
In Bachelor Thesis are defined regarding regulations frozen cream critical points, which are also used in practical part. In the practical part will be an analysis of the company for the production of ice cream, finding critical points during production. After finding all the information they will then be designed in any part of the design changes to apply the quality system and quality management …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/ayzsvc/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ayzsvc ayzsvc/5
13. 4. 2017
Složky
Soubory
Strážnický, R.
13. 4. 2017
Mišková, I.
29. 9. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.