Management jakosti při výrobě mražených krémů – Radek Strážnický
Radek Strážnický
Bakalářská práce
Management jakosti při výrobě mražených krémů
Anotace:
V bakalářské práci jsou definované základní pojmy ohledně vyhlášek mražených krému a kritických bodů, které jsou také využity v praktické části. V praktické části proběhne analýza dané firmy pro výrobu mražených krémů, zjištění kritických bodu při výrobě. Po zjištění všech informací, budou následně navrhnuty v návrhové části případné změny v uplatněném systému jakosti a managementu jakosti.Abstract:
In Bachelor Thesis are defined regarding regulations frozen cream critical points, which are also used in practical part. In the practical part will be an analysis of the company for the production of ice cream, finding critical points during production. After finding all the information they will then be designed in any part of the design changes to apply the quality system and quality management …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ayzsvc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Analýza problému v oblasti řízení jakosti ve vybraném podniku
Jana Benešová -
Aplikace systému managementu jakosti a bezpečnosti potravin
Hana Wewiorková -
Zhodnocení implementace systému managementu jakosti ve firmě ČSAD Vsetín a.s.
Lucie GREGOROVIČOVÁ -
Technologie výroby a jakost sušených plodů rodu Vaccinium
Barbora Bačová -
Technologie výroby a jakost fermentovaného česneku
Ilona Opavská -
Možnosti výroby a jakost oleje z jader vlašských ořechů
Šárka Krejčová -
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
David Nadrchal -
Technologie výroby a jakost hroznového moštu
Jana Floriánová
Název
Vložil
Vloženo
Práva