Využití plazmových technologií ke zlepšení kvality krmiv – Mgr. Zbyněk HAVELKA
Mgr. Zbyněk HAVELKA
Doctoral thesis
Využití plazmových technologií ke zlepšení kvality krmiv
The Usage of Plasma Technologies to Improve the Quality of Feedstuffs
Anotácia:
Dizertacní práce se zabývá problematikou využití plazmových technologií v zemedelství za úcelem zlepšení kvality krmiv pro hospodárská zvírata. Pozornost je zamerena predevším na využití nízkoteplotního klouzavého plazmového výboje generovaného za atmosférického tlaku (Gliding Arc Plasma Discharge) k eliminaci modelových houbových patogenu (T. virens) a k otestování možností využití plazmatu ke snižování …viacAbstract:
The dissertation thesis deals with the problems of the use of plasma technologies in agriculture for the purpose of improving the quality of feedstuffs for agricultural animals. The attention is focused above all on the use of low-temperature gliding arc plasma discharge generated by the atmospheric pressure for the elimination of model fungal pathogens (T. virens) and for the testing of the possibility …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 6. 2019
- Vedúci: doc. RNDr. Petr Bartoš, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HAVELKA, Zbyněk. Využití plazmových technologií ke zlepšení kvality krmiv. Č. Budějovice, 2019. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureDoctoral programme / odbor:
Animal husbandry / General zootechnics
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení vybraných mykotoxinů ve vzorcích sladovnického ječmene a sladu
Zuzana Pavlíčková -
Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu
Monika Plátová -
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
Kristýna Hronová -
Sledování obsahu 3-MCPD v ječmeni, sladu a pivu
Michaela Šálková -
Studium antioxidační kapacity zrna ječmene a sladu
Vít Mareček
Názov
Vložil
Vložené
Práva