Technologické možnosti výroby piva pro speciální dietu – Jaroslav Brož
Jaroslav Brož
Bachelor's thesis
Technologické možnosti výroby piva pro speciální dietu
Technological possibilities of beer brewing for special diet
Abstract:
V této bakalářské práci je vypracována literární rešerše na téma Technologické možnosti výroby piv pro speciální dietu. Je zde popsána výroba piva, pozornost byla věnována však i onemocněním, které vlivem určitých látek přirozeně v pivu obsažených znemožňují konzumaci tohoto oblíbeného nápoje. První část práce je věnována surovinám, které se v České republice využívají na výrobu piva a technologickému …moreAbstract:
This Bachelor thesis deals with the topic of Technological possibilities of beer brewing for special diet. It includes beer production and illnesses which obviate drinking this beverage in virtue of presence of undesirable substances. The first part of this thesis is aimed to description of ingredients which are used for brewing in the Czech Republic and also technological processes of beer production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Jitka Vosáhlová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Diabetes mellitus versus celiakie, genetické testování uvedených onemocnění pomocí kitu Protrans
Barbora PARÝZKOVÁ -
Začlenění dětí s onemocněním diabetes mellitus a celiakie do mateřských škol
Veronika Vlčková -
Vyšetření genetických predispozic pro celiakii v rodině s výskytem onemocnění diabetes mellitus 1. Typu
Klára KUČEROVÁ