Petr Mička

Bakalářská práce

Aktuální trendy ve stravování adolescentů

Current trends in catering of adolescents.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výživou a nutričním chováním adolescentů. Cílem bakalářské práce je na základě výzkumného šetření zmapovat a zhodnotit stravovací návyky žáků dvou vybraných středních škol s podobným zaměřením a zjistit, jaké faktory jejich stravovací návyky ovlivňují. V teoretické části je specifikována výživa a stravování adolescentů, dále jsou pak zmíněny rizikové oblasti ve výživě a stravování …více
Abstract:
This thesis deals with nutrition and nutritional behavior of adolescents. The aim of this thesis is based on research to map and assess the eating habits of students in the two selected secondary schools with a similar focus and determine what factors influence their eating habits. In the theoretical part is specified nutrition and catering of adolescents, then are mentioned areas of risk in adolescent …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
  • Vedoucí: PaedDr. Eva Marádová, CSc.
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví